Nagu selgub Tina Browni kirjutatud eluloost "Diana ajaraamat", pelgas printsess Diana nii seda, et ta tapetakse, kui ka seda, et ühel päeval seisab avalikult prints Charlesi kõrval Camilla, kes täna kannab tiitlit Cornwalli hertsoginna.

Printsess Diana pelgas juba 80ndatel, mil sai teada oma abikaasa truudusetusest, et ühel päeval seisab avalikult prints Charlesi kõrval tema armuke Camilla Parker Bowles. Viimane ilmus sageli noore printsessi unenägudesse ja Diana kurtis lähedastele, et tema tema abielu luhtumise järel võetakse Camilla omaks.

Nii 80ndate lõpus kui ka veel 90ndate alguses peeti Diana hirmu lihtsalt absurdseks ja võimatuks, kuid tänaseks on ajalugu läinud täpselt varalahkunud printsessi õudusunenäo stsenaariumi järgi. Kõige enam kartis Diana, et ühel päeval on Camilla ka lähedane tema lastega. Siiski ei usu paljud, et prints William ja prints Harry oleksid oma isa pikaajalise armukese ja nüüd abikaasaga kuigi lähedastes suhetes. Lõpuks on avalikud üritused kuningaperele vaid üks etendus.

VAATA GALERIID: