Anna-Maria ütleb Publikule, et kuna Lassi postitus Lass 24jas pärineb 26. juunist, on selge, et tegu pole aprillinaljaga, mida on kombeks teha kas esimesel või viimasel naljakuupäeval.

"Kuigi Konrad Adenauer oli kindel, et paks nahk on kingitus jumalalt, siis Liisi postitus üllatas mind. Need allpool olevaid naljajutte ei pea ma vajalikuks isegi kommenteerida, kuna usun, et nii Sinul kui minulgi on targemat teha."

"Tahaks siiralt uskuda, et see on mõne ebastabiilse ja haige kujutlusvõimega inimese „ajutöö“ tulemus, mitte Lassi pahatahtlik rünnak minu vastu. Seega ei leia vajalikuks pöörduda antud juhul ei andmekaitsekomisjoni poole ega hagiga kohtusse, oma au ja väärikuse kaitseks!"

"Tuletaks lihtsalt meelde, et Eestis, kui õigusriigis, kohut mõistab kohus, mitte meedia või mõni erablogi.

Galojanil on ka Lassile sõnum: "Hiljuti mainisid oma blogis, et soovid jätkata oma õpinguid Eesti Diplomaatide Koolis, selle vilistlasena (lõpetasin seda 2006 aastal), soovin Sulle edu ja jõudu sisseastumiskatsetel ja palun pea meeles, et diplomaatia on ikka tasakaalu kunst, kaasarvatud oma väljaütlemistes ja kirjatükkides, eks ju!"

Millest tüli lahvatas, sellest loe SIIT.