Naisteleht kirjutab, et läinud nädalal ilmus Inno ja Irja blogis skandaalne vihje, justkui oleks Tallinna linnapea keskkonnanõunik Oleg Harlamov väitnud, et tal on kunagi olnud kuum armusuhe Anna-Maria Galojaniga.

Kuuldavasti olnud Oleg just see, kes suhtele otsustava punkti pani.

"Ma tean, kes Harlamov on, aga suhe?" imestab Galojan. "No jah, mõne fantaasia on piiritu! Siiralt soovitan Harlamovil pöörduda erialaspetsialisti poole diagnoosi ja ravi saamiseks."

Galojan, kes sai kurikuulsaks kahtlustatavana Eesti Euroopa Liikumise rahade raiskamises Armani luksusrõivastele ja juveelidele ütleb, et Harlamov üritas talle lihtsalt külje alla pugeda.

"Mängis mu ees haledat meest, kes on üksi kogu maailmas. Rääkis, kuidas keegi ei tule temaga isegi mitte surnuaeda ega aita hauakivi tellida. Eks mul oli temast kahju, aga halastussuhteid ja -seksi ma ei paku - see on fakt!"

Harlamovil polevat isegi mitte huumorimeelt. "Ma ei lähe temaga isegi kohvi jooma, kuna ta võib tekitada skandaali, kui ettekandja toob tema arvates talle 20 senti vähem raha tagasi. Piinlik," lajatab Galojan.