"Soovin ühele tähtsale asjale tähelepanu pöörata! Varsti algab järjekordne kooliaasta. Väga paljud lapsed ootavad 1.septembrit suure õhinaga. Kahjuks on reaalsus see, et suur hulk lapsi näeb koolialgusest õudusunenägusid, sest kooliminekuga kaasneb koolikuisamine. Ma ei räägiks seda, kui see ei oleks Eestis väga tõsine probleem. See on suur, delikaatne ja sageli ka raskesti hoomatav probleem," kirjutab mees.

Kõrvits sõnas, et on hiljuti tutvunud inimestega, kellel on vahendid, programmid ja oskused koolikiusamist Eestis vähendada.

"Me ei pea kiusajale peksa andma! Me ei pea kiusatavat lumehelbeks tembeldama! Mis on enam kui kindel: me ei pea seda kõike pealt vaatama! Võtmeisikud on just see kolmas pool: pealtvaatajad ja kõrvalseisjad. Muusikamaailmas orienteeruva inimesena võin tõmmata siin paralleele: kui pole “publikut” siis pole ka “esinejaid”," kirjutas Genka.

"Ehk eesmärk nr 1 olekski märgata, sekkuda ja sellega vähendada koolikiusamist. Tahaks, et kõigil lastel oleks saabuv kooliaasta kasulik ja ka lõbus!" lisas ta.