Georg Otsa salaretsept: Kristjan Jõekalda paljastab, kuidas kuulus laulja omal ajal napsu valmistas

 (60)
Kristjan Jõekalda
Kristjan JõekaldaFoto: Tanel Meos

"Kui võtad, siis head kraami ja mitte et end purju juua, vaid maitse pärast," räägib armastatud saatejuht Kristjan Jõekalda Kroonika talvises Kodu-eris, kelle omatehtud napsid on sõprade seas oodatud külakost.

Telemehe nii-öelda firmakaupadeks on piiritusest, suhkrust ja marjadest valmistatud jõulujook, kiirnaps Jõekalda moodi ja viin Georg Otsa moodi.

Kuulsa laulja salaretsepti andis Kristjanile ärimees Tauri Sumberg ning nüüd jagab ta kiiduväärt joogi retsepti ka teistega. "Georg Ots, kui oli teada, et seisab ees sõpradega koosolemise õhtu, toppis viinapudeli mustsõstralehti täis, kallas viina otsa ja pani 24 tunniks sügavkülma. Olen ise teinud ja järele proovinud - super luks värk," kiidab Kristjan ja lisab, et joogi maitse on ideaalne!

Refereeritud ajakirja Kroonika talvisest Kodu-erist.