Juttude kohaselt on Clooney abikaasaga pidevalt tülis, kuid pere lähedane allikas on avalikkust rahustanud, et lahutust niipea kartma ei pea, vahendab IBT. "See ei ole nende jaoks valik, nad peavad oma muredele teise lahenduse leidma," selgitab lähedane allikas.

Nimelt on niigi tiheda graafikuga perekond otsustanud olukorda võimalikult rahulikult võtta ning erinevustest mitte liialt välja teha. "Nad on leppinud sellega, et kaks täiesti erinevat inimest. Nüüd selle asemel, et tülitseda või oma arvamust teisele peale suruda, on nad otsustanud mõnes valdkonnas taanduda ja teises kompromisse luua."

Lisaks omavahelistele hõõrumistele on õli tulle valanud ka kuulujutud. Väidetavalt on Clooney oma advokaadist naist petnud näitlejanna Julia Robertsiga. Jaanuari alguses ilmusid päevavalgele kuulujutud, milles anonüümseks jääda soovinud allikas selgitas, et Clooney ja Robertsi vahel on pikka aega olnud rohkem kui vaid sõprus.

Alamuddin olevat näitlejate lähedast sõprust ka ise märganud ja abikaasalt selle kohta selgitust nõudnud, kuid staarid eitavad kõike.

Clooney ja Alamuddin abiellusid 2014. aastal ning neil on kaks last. Varem on näitleja tunnistanud, et arvas alati, et ei sobi pereisaks, kuni kohtus advokaadist kaunitariga.