59aastane Carlos Arturo Ortiz väidab, et nad veetsid kirgliku öö 2013. aastal Austraalias ning et laulja tunnistas talle oma sõltuvust antidepressantidest. "Peale šampuse jõi George liitrite viisi Coca-Colat. Ta tunnistas, et on sellest sõltuvuses nagu šokolaadistki," rääkis Ortiz.

Politsei uurib endiselt George Michalei surma põhjust ning üritab kontakti saada inimestega, kes teda enne surma külastasid.

Kuigi Michael oli viimased kuud enne surma väidetavalt üksildane, peatus tema maja juures päev enne surma mitmeid autosid. Politsei üritabki nüüd nende autode omanikega ühendust saada.

Michael leiti 25. detsembril oma kodust surnuna. Oma kallima elutu keha leidis Fadi Fawaz, kes enda sõnul veetis öö autos magades.

Aasta lõpus säutsus Fawaz Twitteris: "Ainus, mida George tahtis, oli surra. Ta üritas end mitmel korral tappa," kirjutas Fawaz. "Lõpuks tal see õnnestus..." lisas mees, vihjates võimalikule enesetapule. "Me armastasime teineteist nii väga ning veetsime kõik päevad koos," lisas ta veel. Nüüd aga väidab mees, et tema neid säutse ei kirjutanud.

Lahkamine ei suutnud tuvastada,mis oli George Michaeli surma põhjuseks.