Laulja kallim Fadi Fawaz elas peale villast lahkumist Travelodge hotellis, kus üks öö veidi üle 55 euro maksab. Nüüd on endine juuksur küll asutusest lahkunud, kuid elab jätkuvalt selle läheduses, vahendab Mirror.

Fawaz 2016. aastal välja laulja testamendist, mille väärtus ligi 110 miljoni euroni ulatus. Seni oli mees elanud ühises kodus alates laulja surmast.

Eelmine aasta sattus Fawaz võimudega pahuksisse, kui oli enda ja endise armastatu ühise kodu laiali peksnud. Nüüdseks on ta uurimise alt vabastatud.

Praeguseks sotsiaalmeediast kustutatud postituses teatas Fawaz, et on kodutu ning selles võib süüdistada Michaeli advokaate.

"Kolm aastat hiljem pole George Michaeli advokaadid minuga veel asju suutnud korda ajada ja mõned viimased päevad olen maganud tänaval, selle asemel, et oma kodus olla."

Fawaz ja Michael kohtusid 2009. aastal, vahetult peale Michaeli ja Kenny Goss lahutust. Fawaz oli just see, kes Michaeli 2016. aasta jõuludel kodust surnuna leidis. Nii tema kui ka Goss jäeti pärandusest ilma, kui laulja 53aastaselt suri.

Endisel juuksuril paluti vabastata elukoht, mida ta Michaeliga jagas, kuid mees keeldus. Nüüd väidab Fawaz, et maailmakuulsa laulja pere viskas ta kodust pettuse abil välja.

"Milline odav ikoon see George kuradi Michael on!"