Padar rääkis telesaates "Õhtu", et kuigi tal on abilisi, kes põhja bodina talle valmis teevad, siis ideed on siiski tema omad. "Jumal tänatud, et on sellised õmblejad, kes minu veidruste ja ideedega kaasa lähevad. Nemad teevad bodid mulle valmis, nii nagu mina ette annan, ja siis ma kaunistan neid ja mulle tõesti meeldib."

Kostüüme hakkas Padar valmistama väga praktilisel põhjusel. "Kuna Amanda tantsib väga kõrgel tasemel ja tal oli kogu aeg vaja kleite juurde ja juurde. Ta tantsis tõesti igal nädalavahetusel kuskil välisvõistlustel ja kogu aeg ei jõua ju pesta seda pruunistust maha. Siis tundus, et neid kleite peaks nagu juurde tegema. Kui juba esimene kleit väga hästi välja tuli, siis mul läks juba isu suuremaks."

Padaril tuli kostüümide valmistamine nii suurepäraselt välja, et nende vastu hakkasid huvi tundma ka teised tantsijad. "Nüüd ma teen juba ka oma klubi omadele," tunnistab staar. "Minult on tellitud kleite ka nii Venemaalt kui ka Itaaliast."

Kui Padar idee kodus välja käis, et kleite hoopis ise tegema hakata, siis polnud Martin Parmas sellega alguses nõus ning üritas naist ikkagi juba harjunud teele tagasi suunata. "Nüüd tehakse juba minu kleite maailmas järele. See on täiesti tavaline."

Lauljannal on ka teada, mis tema hobist edasi saab. "Ma arvan, et sellest saab Gerli Dance Collection. See on mul jah juba plaanis," poetab Padar. "Muidugi see oleks väga tore, aga praegusel hetkel on see ikkagi hobi."

Kleidi hind sõltub paljudest erinevatest asjaoludest, kasvõi sellest, millisele tantsustiilile see mõeldud on. "Väga rikkalikud kividega kleidid, nende hind on ikkagi seal kuskil 2000 euro ringis. Standardtantsude kleidid kõvasti rohkem. Aga saab ka väga väheste vahenditega hakkama. Siin on ju ka reeglid erinevad."

Detaile, mida kleitidele lisada, otsib Padar alati ka välismaale sattudes. "Kodus on mul selline mõnus ladu juba tekkinud. Parmasel ei ole hea meel, uskuge."

Pikemalt Gerli Padari elust ja suhetest vennaga saad lugeda Kroonikast SIIN.