Gerli Padari (31) viimased nädalad on olnud superkiired. Meeletu tempoga toimunud “ABBA” esietenduse proovid katsid kogu ta ajagraafiku. Samas särab noor artist seda kirkamalt, mida rohkem projekte ja tegemisi jagub. Uut energiat ammutab ta spordist ja emaks olemise vahvatest hetkedest.

Gerli on viimasel ajal jäänud silma kui tervisliku ja sportliku eluviisi suur pooldaja ja propageerija. Selgubki, et sportimine on noorele artistile praegu vaieldamatu lemmikteema. Vähemalt neljal päeval nädalas võtab ta minimaalselt tunnikese, et joosta, ujuda või jalgrattaga sõita. Seejuures pole saladus, et maksimaalselt pühendub ta hetkel triatloniks valmistumisele.

“Kui Tristar 111 korraldajad küsisid, kas olen huvitatud sellel võistlusel kaasa tegema, siis ega ma kaua mõelnud, andsin praktiliselt kohe jah-sõna. Sellel üritusel on minu jaoks superajastus ning see on huvitav väljakutse, ehkki samas tean, et see ala on väga raske ja keeruline, sest nõuab füüsiliselt palju."

Kilomeeter ujumist, sada kilomeetrit rattasõitu ja kümme kilomeetrit jooksu otsa – triatlon on Gerlile ennekõike vastupidavusala. “Ei ole nii, et lihtsalt lähed ja teed, see nõuab väga palju ettevalmistust. Kindlasti motiveerib mind Tristar 111-l osalema see, et Kertu Jukkum on selle juba läbi teinud. Loomulikult tahan ka mina selle läbi teha.”