Eesti suurimal siseraadioprogrammide tootjafirmal Artist Siseraadiod OÜ jätkub projekt, kus ostukohtade taustmuusikat valivad pühade ja tähtpäevade ajal tuntud Eesti lauljad ning muusikud.

"Getter võlub meid oma positiivsuse ning heatahtlikkusega, tal on palju koolis käivaid fänne ning olles veel ise kooliõpilane, tunneb ta hästi muusikat, mida noored praegu kuulavad," põhjendas Artist Siseraadiod OÜ muusikajuht Dali Kask seda, miks kooliaasta alguse muusikaprogrammi koostamiseks tehti koostööettepanek just sellele artistile.

Getteri ülesandeks oli välja valida 100 lugu, mis nüüd hakkavadki esimese koolinädala poeskäijaid siseraadiote kaudu rõõmustama. Tegu ei ole siiski mitte ainult Getteri enda lauldud lugudega, vaid üsna kireva kavaga erinevate esitajate popmuusikast. Ühtekokku lähevad Getteri valitud lood eetrisse rohkem kui 200 erineva supermarketi ja kaubanduskeskuse siseraadios üle Eesti.

Oma lauludest pühendab Getter kõigile kooliminejatele loo "Alles alguses", millel on kaunid ja sügavmõttelised sõnad: "Unistusi täide viib aeg, ära peatu poolel teel, uus algus ootab ees!"

"Uute tarkuste ja energia-allikate kogumise aeg on käes! Ilusat kooli algust kõigile!" soovib Getter kõigile siseraadiokuulajatele ja oma fännidele. Ka teda ennast ootab ees uus kooliaasta Tallinna Tööstushariduskeskuses, kus Getter õpib rätsep-stilistiks.

"Keskustelt ja supermarketitelt saadud tagasiside näitab, et paljudele poekülastajatele meeldib, kui nende lemmikartist aitab poes viibimise aega muusikaliselt sisustada," ütles Dali Kask ning lisas, et siseraadio kaudu on oma lemmikmuusikat juba esitanud Birgit Õigemeel, Ivo Linna, Gerli Padar, Ott Lepland ning Hendrik Sal-Saller.

"Õigesti valitud taustmuusika loob meeleolu, pikendab klientide poes viibimise aega, soodustab suhtlemist müüja ja kliendi vahel ning aitab muuta keskkonda meeldivamaks ja harmoonilisemaks," nentis Kask.

Artist Siseraadiod OÜ koostab ning edastab taustmuusika programme ning kaubanduslikke teadaandeid igapäevaselt enam kui 230-le kaubandus- ja teenindusettevõttele üle Eesti.

Muusika ja reklaamteated jõuavad ostukohtadesse interneti vahendusel ning need edastatakse tarbijatele kaubanduspindadel paiknevate helisüsteemide kaudu.

Kuula Getter Jaani lugu "Alles alguses" Youtube'ist!