Viimati sai staarisaatest võimsa estraadiballaadiga "Aria" meelde jäänud Janekut avalikult üles astumas näha läinud laupäeval Varbola Rahvamajas toimunud heategevusüritusel "Laulud Sinule", kus noormees laulis kolme laulu ning seda koguni Getter Jaani isiklikul palvel. "Alguses pidi esinema seal Getter Jaani, kuid kahjuks selgus, et tal oli see päev mingil moel juba kinni. Ta helistas mulle ja palus, et ehk mina saaksin tema asemel minna," rääkis Janek.

Esinemisi on Janekul olnud teisigi. "Vahepeal esinesin Meritoni hotellis ja Salme Kultuurikeskuses Viru Varietee trupiga. Esinesin detsembris ja esitasin ainult "Ariat", kuna see lugu meeldis neile kõige rohkem. Kuid mul on plaan suurendada oma repertuaari ehk kahe-kolme lauluni või nii. Kuulsin neilt, et Erich Krieger, kes on ka nende laulja, laulab juba aastaid nende üritustel sama kahte lugu."

Janeku sõnul on tegemist siiski ajutise projektiga: "Vabal ajal on ikka tore esinemas käia, sest enne staarisaadet esinesin ma igal aastal vaid paar-kolm korda. Lavaline kogemus on minu jaoks väga tähtis, seda jäi mul staarisaates puudu. Nüüd sain suurt motivatisooni selle arendamiseks."

Peale live-esinemiste on Janekul nüüdseks ette näidata ka mõned helisalvestused - detsembris võttis Janek koostöös teater-stuudioga "ART-GROTESK" linti kolm venekeelset lugu: ühe taustaloo etenduseks "Hämarad alleed" ja kaks taustalugu etenduseks "Jõuluvana maagiline telefon", mis esilinastuvad varsti Vene Kultuurikeskuses. ""Hämarad alleed" on esimene lugu, mida ma vene keeles olen sisse laulnud. Salvestus oli väga naljakas, sest vahepeal tekkis väike aktsent, sest ma pole harjunud vene keeles laulma, kuigi räägin puhtalt," tunnistas ta.

Järgmisel nädalal asub Janek ametisse ühe laulukonkursi žürii liikmena, pärast mida aga on tema muusikaasjad ajutiselt lõppenud ning plaanid praeguse seisuga otsas.

"Pärast superstaarisaadet on koostööpakkumisi tulnud küll, kuid kahjuks ühtegi ei ole suudetud hetkel teostada," möönis Janek Publikule ja avaldas lootust, et saab peatselt siiski oma esimese singli välja anda - kui vaid leiduks keegi, kes teda selles aitaks.

Senikaua aga pühendab ta oma aja gümnaasiumi lõpetamisele ning nuputab õpinguplaane: "Praegu olen üsna töine kooli suhtes, sest 12. klassi peab ilusti ära lõpetama, et ülikooli lihtsamini sisse saaks. Samuti algab ka Otsa kooli eelõppe arvestuste periood." Kui ees ootab ülikoolitee, siis loodab Janek asuda õppima kas õigusteadust, Norra filoloogiat või hoopis itaalia keelt ja kultuuri, võttes lisaainena rootsi keelt.

Kuula Janek Valgepea lugu "Hämarad Alleed" tema Soundcloudi lehel.