Kõige enam välismaa staaridest sarnaneb Getteri käekäik ehk Britney Spearsiga.

Nunnud lapsstaarid

Getter Jaani tähelend algas telesaates "Eesti otsib superstaari", kus ta oli kõige noorem finalist. Ta võlus televaatajaid oma lapselikult armsa olekuga ning lahkus saatest neljanda kohaga.

Britney Spearsi karjäär algas küll märksa varem - 11-aastaselt liitus väike Britney Mickey Mouse'i Clubiga ning osales Ameerikas väga populaarses teleshows kaks aastat.

Getteri esimeseks hitiks oli "Eesti laulu" kinni pannud "Rockefeller Street", millega laulja Eestis ka Eurovisiooni lauluvõistlusel esindas.

Britney läbimurdehitiks sai "Baby Hit Me One More Time". Spears oli sel ajal 18-aastane.

Mõlemate kuvand oli sel ajal laitmatult puhas ja skandaalivaba.

Tütarlapsest sirgub naine

2000. aastal leidsid teineteist kaks lapsstaari - Britney ja Justin Timberlake, kellega koos oldi Mickey Mouse Clubis oldud. Britney teatas ajakirjanduses, et on senini neitsi ja kavatseb süütuna abielluda. Justin kergitas selle jutu peale kuuldavasti küll kulmu, kuid jäi diskreetseks.

Getteri esimeseks avalikult teada armastuseks oli tema tantsupoiss, Tiina Jantsoni poeg Egert Sören. Koos nähti alaealisi ööklubis. "Nad olid seal minu vastutusel. Tänapäeval võib ju vanema vastutusel klubis viibida," selgitas pärimise peale Egerti vanem vend, klubiomanik Sten-Erik.

Tõsisemad suhted tekkisid skandaalidega

Mõnda aega pärast Justinist lahkuminekut leidis Britney uue armastuse enda taustatantsijate seast - nägusa noormehe Kevin Federline'i, kelle naine toona viimaseid kuid teise lapse ootel oli. Britneyl oli sellest kõigest aga suhteliselt ükskõik, Kevinile tõotas suhe Britneyga tuua aga igavese au ja kuulsuse. Mõne aja pärast peeti uhked pulmad ja paarile sündisid kaks poega.

Getter, kes vahepeal küll väikese romansi taipoksija Hanry Rohtlaga tegi, leidis uue armastuse aga "Tantsud tähtedega" saatest. Getteri tantsupartner, kena noormees Ott-Sander Palm teatas õnnelikult küll tantsusaate otse-eetris, kui tema 17-aastane pruut nende ühise lapse ilmale tõi, aga nagu hiljem selgus, oli noormees  lapse ema selleks ajaks tegelikult juba maha jätnud. Getter ja Ott-Sander, kes oma suhet püüdsid mõnda aega varjata, tunnistasid aga sel nädalal, et on armunud.

Britney konarlik tee õnneni

Britney on tänaseks päevaks üle elanud lahutuse, mitu lühemat suhet ning nüüd on taas õnnelikult kihlunud. Vahepeal on ta maadelnud psüühiliste probleemidega, temalt on korduvalt ära võetud laste hooldusõigus. Naise madalseis saabus 2007. aastal, kui ta ootamatult ühte juuksurisalongi sisse astus ja oma pea kiilakaks ajas.

Britney ema Lynne Spears oli plaaninud kirjutada raamatu, kuidas kasvatada edukalt oma lapsed suureks, pärast Britney kiilakaksajamist ja uudist, et tema noorem tütar Jamie Lynn 16-aastaselt emaks saab, loobus ema oma plaanist. 

Praegu, kui Britney on 30-aastane, tundub ta olevat viimaks rahu leidnud. Naine plaanib kolmandat korda abielluda ja on oma uue elukaaslase Jason Trawickiga juba mitu aastat õnnelikult koos elanud ja oma kahte poega kasvatanud.

Loodetavasti suudab ka Getter kõikidest skandaalidest võitjana väljuda ja oma elus õigeid otsuseid teha.