The Suni teatel on kuldhambuline staar valinud pulmapaigaks eksklusiivse Hertfordshire´i mõisa, kus on võõrustatud peaministreid ja kuningliku perekonna liikmeid. Usutavalt läheb üritus maksma üle poole miljoni naela.

DJ ja näitleja — kes mängib sarjas Angelit — vahetab moelooja Sonjiaga abielutõotused meelelahutusmaailma kuulsuste eest. Ajalehe teatel on pulma oodata Liam Gallagheri, Liam Howlettit, Nicole ja Natalie Appletoni ja Kate Mossi.

Walsalli lastekodus üles kasvanud Goldie on usutavalt sõlminud ühe ajakirjaga tulusa lepingu, müües neile pulmapiltide ainuõiguse.

540 aakri suurune mõis on olnud pärast ehitamist 1760. aastal kahe peaministri kodu ning seal on peatunud kuningas George IV ja kuninganna Victoria. Hilisemad külalised on olnud Nicole Kidman ja Robert Redford.

Goldie, kes on teinud kaasa Guy Ritchie filmis “Snatch” ja James Bondi seikluses “The World Is Not Enough”, on sõbrustanud 23-aastase Sonjiaga ligi kaks aastat. Nelja lapse isa varasemad pruudid on Björk ja supermodell Naomi Campbell.