Staarkokk tunnistab, et on kaotanud ligi 20 kilogrammi oma kehakaalust ning sellel kõigel on väga lihtne selgitus, vahendab Mirror.

53-aastane viie lapse isa tunnistab, et kogu trikk oli vaid toitumises, mida drastiliselt muutma pidi. "Mul tuleb nüüd viis korda päevas söömine väga hästi välja, kuid väikestes kogustes selle asemel, et süüa üks suur hommikusöök, suur lõuna ja suur õhtusöök."

Koka sõnul ei ole elus suuremat piina kui kell 5:30 õhtusöögi söömine ja siis varakult ärkamine, et kolm tundi köögis möllata.

Üheks suurimaks inspiratsiooniks, miks staarkokk oma kaaluga vaeva hakkas nägema, oli abikaasa Tana, kes polnud mehe välimusega kuigi rahul. "Ma olin ülekaaluline. Nägin välja nagu hunnik s****. Praegu vaatan pilte ja mõtlen, et kuidas Tana küll minuga koos oli."

Kokk selgitab, et abikaasa on aastatega aina parem välja näinud, kuid pidi voodit jagama "paksu mölakaga". Ka David ja Victoria Beckhamiga puhkusel käimine aitas oma tervisele rohkem tähelepanu tõmmata. "Mul ei olnud figuuri ja ma ei tundnud ennast hästi."

Ometi ei olnud neist veel küllalt ning oma rolli mängis ka Ramsay isa varajane surm. Nimelt suri koka isa vaid 53-aastaselt infarkti, kuid tuntud telenägu soovib oma laste kasvamist tunduvalt kauem näha. "See oli valus."