53-aastane kokk ja saatejuht Gordon Ramsay on perekonnaga karantiinis oma üle nelja ja poole miljoni euro maksvas villas, vahendab Mirror. Kuigi ruumi peaks seal kõigile olema piisavalt, siis Ramsay sõnul on olukord siiski uskumatult väsitav.

Ramsay tõdeb, et pidevalt kodus istumine on suisa põrgulik. "Kodus viie väga näljase lapsega kinniolemine on maapealne põrgu. Kas te palun saate mulle öelda, millal see kõik lõppeb," kurdab pereisa.

Selgub, et staarkokk ei saa kodus kordagi köögist välja ja veedab oma päevi vaid küpsetades. "Iga päev on ühesugune. Ma olen püsikorraldusega köögielanik ja töötan seal oma sõrmed luudeni ära. Ma olen ausalt viimase 10 päevaga teinud rohkem süüa kui oma karjääri viimase 10 aastaga."

Ainsa väljapääsuna saab Ramsay enda sõnul kasutada oma igapäevast jooksuringi. Peale selle on kõik seotud vaid laste toitmise ja teenindamisega. "Kohe kui ma hommikul ärkan, lähen kohe kohaliku lihuniku juurde, et õhtusöögiks liha osta. Kui koju jõuan, hakkan kohe hommikusööki valmistama. Peale seda olen taas pliidi ääres, et lõunat valmistada. Kui nad on oma kõhud täis söönud, proovin põgeneda ühele jooksuringile, lihtsalt, et puhata. Peale seda olen taas tagasi köögis, et õhtusööki valmistada. Ma vannun, mul on kogust sellest kokkamisest villid kätel."

Olenemata kõigest tunnistab staarkokk, et karantiinis on perekond söönud tervislikumalt kui kunagi varem. "Nüüd, kui mul on nii palju aega, on mul aega ka rohkem panustada."