Ootamatud olukorrad rabavad jalust ikka siis, kui me nendeks sugugi valmis pole! Seriaali «Padjaklubi» üks kangelannasid Grete Klein (26) oli väidetavalt sunnitud Eesti Meelelahutusauhindade gala väisamise asemel pöörduma hoopis erakorralise meditsiini osakonda, sest teda tabas allergiaatakk. 

Meelelahutusauhindade galaks juba meigitudki Grete andis oma plaanimuutusest teada Instagramis, kuid ei nimetanud põhjust, mis teda selleks sundis.

Allergiaatakk on organismi reaktsioon välismõjule, mis võib avalduda hulgal erineval moel. Näiteks võib netiportaali mesindus.eu andmeil mesilaste suhtes tundlikul inimesel tekkida allergiline reaktsioon ühestainsast mesilase nõelast juba mõne minuti, tunni või järgnevate tundide jooksul. Kerge reaktsiooni puhul hakkab keha sügelema, tekib nn nõgestõbi, nägu tursub, algavad külmavärinad. Tugev allergiline reaktsioon ühest-kahest mesilase nõelamisest tekib harva – sel juhul kaotab inimene teadvuse, võivad tekkida krambid. Kui kannatanu ei saa kiiret meditsiinilist abi, võib järgneda surm...

Grete jääb tabamatuks. Mis allergiaataki vallandas, ei ole teada, küll aga kinnitavad «Padjaklubi» tegelase lähikondsed, et näitlejatar taastub juba kenasti kodus. Ohkame kergendatult koos fännidega ja – tervist Gretele!

Jaga
Kommentaarid