"Minule tuli pisar silma siis, kui registreerimisele saabusid Kristel ja Kertu (Kristel Aaslaid ja Kertu Moppel mängivad koos Gretega "Padjaklubis". – toim.) ja pidasid seal ühe uskumatult ägeda kõne," meenutas Klein Kroonikale oma päeva kõige erilisemat hetke.

"See oli Ergo organiseeritud ja ausalt, ma arvan, et maailma kõige ägedam üllatus, mida ma poleks eales osanud oodata. Olen siiani nii elevil sellest rääkides. Ja loomulikult kiskus nutule ka üllatuskülalise Rolf Roosalu tulek. Ergo teab, et olen suur Rolfi austaja, ja ta oli kutsunud ta meile pulma laulma."

Kuld tunnistas, et pidas kallimale üllatuste tegemist pulmapäeva üheks kõige olulisemaks osaks. "Kuidas oleksime saanud üle ja ümber "Padjaklubi" tšikkidest? See oli ju projekt, mis meid kokku tõi. Tuuli, meie registreerija oli lahkelt nõus mu avantüüriga kaasa minema ja nii tormasid Kristina ja Misha (Kertu ja Kristeli tegelaskujud "Padjaklubis" – toim.) keset tseremooniat sisse, et noorpaarile enda õnnistus anda. Grete unustas suurest šokist isegi närveerimise. Oleme väga tänulikud ka armsale Mick Pedajale, kes meie erilisi hetki oma muusikaga kaunistas. Ja tänud ja tervitused Rolf Roosalule tema maagilise etteaste eest!"