Kaunis Kanal 2 ilmatüdruk, lauljatar, ka saates «Tähed jääl» Grete Klein (24) särab ekraanil erksamalt kui eales varem. Kuluaarides sahistatakse, et kaunitari enesekindla rühi ja särava uue välimuse taga on rinnasuurendusoperatsioon.

«Paar nädalat tagasi öeldi mulle sama asja, aga ma ise küll väga suurt vahet ei näe ja seda operatsiooniasja ma pigem ei kommenteeriks,» sõnab Grete. Olla või mitte olla! Hääles mesimagus noot, muutub Grete mõtisklevaks: «Kui ma näiteks ei oleks teinud, siis on ju väga tore, kui inimesed arvavad, et ma olen selle opi teinud. Võib-olla olen ma äkki paar kilo juurde võtnud?! Ma ei tea...»
Grete sõnul on kaamera ette astumine nagu ümberkehastumine, millist kunsti ta hästi valdab. Kaamera ees, nagu Grete ütleb, ei ole ainult üks Grete, neid Gretesid on kakskümmend ja näitlemine – see talle üldse väga meeldib!
Pärast pikka pausi on Grete valmis saanud ka uue loo, üheksanda oma repertuaarist. «Mul valmis just kaver ühest Bulgaaria loost pealkirjaga «Päikse poole», millele Heiti Kender sõnad tegi. See räägib õnnelikust armastusest ja ilmast ning saab uueks ilmarubriigi tunnuslooks.»
Päikest!