Tulevased lapsevanemad kohtusid “Padjaklubi” castingul, kuhu Ergo Gretet kohe üldse ei oodanud. “Oli üks vähetuntud ilmatüdruk Grete, keda mulle sarja mängima soovitati. Ma olin sellele kategooriliselt vastu, sest tahan väga häid, mitte keskpäraseid näitlejaid. Kui olime läbi käinud kõik Eesti blondiinid ja ka brünetid, sest brünette saab blondeerida ja Laura osatäitjat ikka veel ei leidnud, siis ma olin lõpuks nõus Gretet rolli proovima. Ma kutsusin ta näitlema. Grete tuli castingule ja tegelikult lõi meid kõiki pahviks. Nii pahviks, et siin me nüüd oleme,” meenutab teleprodutsent Ergo Kristiine Noortekeskuse jaoks tehtud intervjuus.

Ka Grete tunded polnud oma tulevase elukaaslase vastu kõige soojemad. "Läksin castingule kohale, kuhu tuli kaks meest, üks kiilakas ja teine normaalsete juustega. Vaatasin, et see juustega mees on päris normaalne, aga kiilakas on küll veits metsa poole,” naerab Grete ja lisab: “Ja siin me nüüd oleme täna."

Vaata videost, kuidas praegune "Padjaklubi" eriolukorra alguses purki saadi ning miks nad arvasid esimesel hooajal, et seriaal kaua kesta ei saa!