"Tegemist on ajastufilmiga, seega on see minu jaoks suur vastutus ja eks ikka mõtlen, et kas ja kuidas välja vean. Aga režissöör on oma valiku teinud ja ju ta siis usaldab mind sellesse rolli," räägib Grete õhinal. Rohkem ta hetkel avaldada ei saa, kuid lisab, et film peaks linastuma järgmisel aastal.

Grete sõnul on näitlejamine tema suureks kireks. "Näitlemine on minu kirg ja teen seda tõesti kogu hingega ja südamest. Hästi palju küsitakse, et miks ma kunagi siis lavakasse ei proovinud, aga kui aus olla, siis mind ei paelu teatri näitlemine just ülemäära. Ma naudin teatrit, aga ise tunnen end just kaamera ees kõige paremini ja mugavamalt."

Ka Grete abikaasa Ergo usub oma naise talenti. Viimati kaasas ta Grete jõulud eel esilinastunud seriaali "Nõnda ka maa peal", mille eest sai naine palju kiita. "Gretet julgen kaasata ja soovitada, kuna tema puhul on tegu äärmiselt võimeka ümberkehastujaga. Lisaks hea närviga tehtud rollilahendusele pakub ta alati mõne lisanüansi. Teisalt on ta tohutu töövõime ja väga hea distsipliiniga," pole Ergo kiitusega kitsi.

Milline on aga Grete ja Ergo tööalane suhe võtteplatsil ning kui nõudlik Ergo Grete suhtes on, seda saad lugeda paari pikast intervjuust, mille nad vastabiellunutena andsid ning kus tuli muuhulgas juttu ka lapsevanemaks olemise võludest ja valudest. Vaata SIIA.