"Ringvaadet" külastas vägivallatsemises süüdi mõistetud Daniel Sepa endine tüdruksõber Laura Christine Arba, kes rääkis Grete Lõbule antud avameelses intervjuus, kuidas tulla välja suhtest, kus kontrollimatult jõhkrutsev mees sinuga kontrollimatult vägivallatseb.

Grete Lõbu jagas hiljem intervjuud ka Facebookis, kuhu kirjutas juurde: "Mitte keegi ei peaks mitte kunagi midagi sellist läbi elama nagu Laura Christine."

"Aga ta sai lõpuks hakkama - murdis välja suhtest sadistliku mehega ning loodab nüüd oma lugu rääkides, et naised, kes vägivaldses suhtes lõksus, leiavad jõudu ja julgust sealt lahkuda. Tuleb rääkida, tuleb küsida abi. Vägivalda ei õigusta mitte miski," lisas ta.

Postitust kommenteerinud mees ütles, et Laura jaoks pole ju oht sugugi möödas. "Kõigest 4 kuud teadmist, et sadist on luku taga, aga mis siis edasi saab?" küsis ta.

Selle peale vastas Grete, et Laura peab õppima elama teadmisega, et endine kallim võib talle tänaval vastu jalutada. "Praegu ta juba liigub ju ringi. Tal on küll kolm aastat lähenemiskeeld Laurale. Aga jah, peab õppima elama teadmisega, et ta võib igal järgmisel hetkel sulle tänaval vastu jalutada. Ja ma usun, et Laura teeb praegu õigeid valikuid, et sellest kõigest avalikult räägib. Ehk oma rääkimisega ehitab endale (võib olla ka teistele) veidi turvalisema maailma."