Grusiinist Tartu Rocki tähtmängija GIORGI TSINTSADZE on kuumas suhtes Rocki tantsutüdruku Kerstin Koortiga.

 
Teist aastat Tartu Ülikooli/Rocki korvpallimeeskonna rivistuses palli põrgatavale mängujuhile Giorgile (21) meeldib Tartus ja tal poleks midagi Eesti kodakondsuse saamise vastu. Giorgi Tartu-lembuse üheks põhjuseks on ta silmarõõm, EBS-s äri õppiv Rocki tantsutüdruk Kerstin (19). «Rocki tantsutüdrukud on väga-väga head, ja mitte ainult mina ei arva nii. Kõik teavad, kes on minu lemmiktantsutüdruk,» on Giorgi öelnud.
 
Koos käidi Tbilisis
Korvpalliplatsi ääres esinemisjärge ootav Kerstin ei kiirusta suhte iseloomu kommenteerima. Ta vehib vaid õnnelikult käega, andes mõista, et kõik on võimalik, kuid liiga toores veel sellest rääkimiseks.
Kerstinile meeldivad humoorikad, ausad ja truud noormehed. Elult ootab ta kordaminekut, edukust ja seda, et saaks tegelda teemadega, mida ta tõeliselt armastab.
«Tunneme Giorgiga juba kaks aastat. Sellest suhtest võib tulla midagi tõeliselt suurt, kuid kunagi ei tea täpselt,» ütleb Kerstin. «Me ei ole oma tulevikust põhjalikult rääkinud. Me oleme lähedased, kuid pulmadest oleks liiga vara rääkida.»
Giorgi elab korvpallurielu ja see tähendab, et tal väga palju aega ei ole. Möödunud suvel näpistasid noored armunud vaba nädalakese, mille veetsid õnnelikena Gruusia pealinnas Tbilisis.
«Väga kihvt reis oli. Mulle meeldis väga,» sõnab Kerstin.

Giorgi hind tõuseb Kuigi Tsintsadzele on tehtud paremaid pakkumisi Venemaalt, Kreekast ja Iisraelist, on mees siiski eelistanud Tartut, sest siin saab ta piisavalt mänguaega.
«Giorgi on ennast sel hooajal väga hästi näidanud ja tema hind on selgelt tõusmas,» ütleb Rocki meeskonna mänedžer Meelis Pastak. «Me ei tea, kas suudame teda kinni hoida.»
Loomulikult on Rocki rahakott kõhnem kui suurklubidel. Kas boonuseks võiks olla Eesti kodakondsus, ei hakka Pastak ennustama. «Me ei ole kodakondsuse asja hakanud veel ajama. Vara spekuleerida sel teemal.»
Giorgi alustas karjääri Gruusias Batumi Basketis ja sai verinoore mängijana Gruusia meistrivõistluste parimaks. Teda soovisid värvata kaks superklubi - Treviso Benetton ja Moskva CSKA. Viimasele järgnes Moskva Dünamo ja siis juba Tartu. Rocki tänasel koosseisul Giorgi Euroliiga superklubi potentsiaali ei näe: «Euroopas on natuke kõrgem tase. Kõik meeskonnad on seal üle 75 miljoni kroonise eelarvega ja sellistega on raske heidelda.»