Draamateatri näitleja GUIDO KANGURi ligi kakskümmend aastat kestnud abielu ENE KANGURiga on purunenud.

#p2v# Kanguri (45) abielule sai saatuslikuks fakt, et veebruaris peaks ilmavalgust nägema tema ja samuti Draamateatris töötava näitlejanna Pille Lukini (28) ühine laps.
Kui Guido Kangur ja Pille Lukin möödunud aasta mais Jazzkaarel ühekoos fotosilma ette jäid, väitsid mõlemad ajakirjandusele, et nende ühine kontserdikülastus oli kõigest juhus. «Sattusime koos olema puhtjuhuslikult. Pille Lukin tuli tõesti sinna, kuhu minagi. Ma liigun palju ringi,» seletas Guido Kangur aasta eest. Ent teatriringkondades oli kolleegide Kanguri ja Lukini armusuhe juba tollal avalik saladus.

Rajavad ühise kodu
Guido Kanguril on seljataga pikk abielu kinnisvaraäris tegutsenud Ene Kanguriga (49). Nüüd annab näitleja aimu, et see kõik on möödanik. Ning et tema, Guido Kangur, kavatseb Pille Lukiniga peagi ühise kodu rajada. «Jah, meil on plaanis kokku kolida,» sõnab Kangur, kes hülgab enda ja Ene Kanguri ühise korteri Tallinnas ning maja Keila-Joal. Kuidas Kangurite varajagamine kulgema hakkab, näitab aeg. Läinud reedel nähti Kangureid ühes Mustamäel asuvas söögipaigas allasurutud häältel, ent ägedate ?estide saatel vestlemas.

Esimest korda isaks
Pikka aega kestnud abielust lapsi ei sündinud. Nüüd ütleb Guido Kangur, et teadmine peatsest isakssaamisest on tema jaoks väga meeldiv. «Oleme väga rõõmsad,» sõnab mees õnnelikult. Heameelt esimese lapse üle ei varja ka Pille Lukin, kes kinnitas, et beebi peaks ilmavalgust nägema veebruaris.