Gunnar Grapsi 60. juubeli puhul toimub 26. novembril kontsert legendaarse Eesti rocki "raudmehe" mälestuseks. Juba kaheksandat aastat järjest kogunevad Rock Cafes rokisõbrad, kes oma kohalolekuga Grapsi "sinihelerohelist valgust" tänaseni eneses edasi kannavad. Ürituse järjepidevuse taga on kõik need aastad seisnud Grapsi omaaegne bändikaaslane Jaanus Raudkats ning Radio Mania ja Rock Cafe asutaja Margus Pilt.

26. novembril näeb laval täiesti ainulaadset Gunnar Grapsi kunagise oma ansambli Magnetic Band pooleteisetunnist gala-kontserti, millest on lubanud osa võtta enamus Grapsiga aastakümnete jooksul bändis koos mänginud muusikutest. Laval on isegi puhkpillid. "Sellist  Magnetic Bandi koosseisu näeb järgmisel korral alles 10 aasta pärast, aga  võib-olla ka mitte kunagi enam," ütles Jaanus Raudkats. Lisaks teevad vanameistrile Rock Cafe laval kummarduse Nevesis, Jaanus Nõgisto ja Indrek Patte (Led R), Eimel, Rockcrime jt.

"Gunnar Graps (27.11.1951-17.05.2004) oli Eestis omaette nähtuseks tõusnud muusik, kes viljeles erinevaid stiile, kuid jäi truuks eelkõige rokile ja bluusile. Aastal 2004 omistati Grapsile Eesti Muusikaauhindade jagamisel elutöö auhind." Gunnar Grapsi bändis mänginud Jaanus Raudkats meenutas, et aegade algusest seonduvad Grapsi nimega Marius Sagadi, Riho Sibul, Slavka Gobrin, Aivar Oja, Endel Jõgi, Nevil Blumberg, Andres Aak ning vanameister Sulev Kuusik, kellega oli Gunnaril ilmselt kõige pikem koostöökogemus.

Piletid mälestuskontserdile hinnaga alates 7 EUR on eelmüügis plaadipoes "RockRoad" (Endla 38, Tallinn) ja klubis "Woodstock" (Tatari 6, Tallinn.) Uksed Rock Cafesse avanevad 26. novembril kell 20.00.