Ja jätmata puudutamata ka oma mentorist ristiisa, Miramaxi juhti Harvey Weinsteini, jätkas staar: "Ma peaaegu ootasin, et nad astuvad sisse, Harvey Weinstein tema sleppi hoidmas!" Näitlejanna lõpetas sõnadega: "Ja siis meenus mulle, et mina olengi
"

Premiere'i reporteri Nick Steele´i sõnul vallandus saalis seepeale närviline naer.

Seejärel läks Paltrow natuke tõsisemaks ja tänas oma rollieeskujusid, sealhulgas Blythe Dannerit, Whoopi Goldbergi, Jennifer Jason Leigh`d, Martha Plimptonit ja Meg Ryanit. Ta tänas ka "anonüümseks jäävat sõpra", kes soovitas talle mitte kunagi magada kaasstaariga, vähemalt mitte enne filmi lõppu. "Mul on sellega natuke probleeme olnud," tunnistas ta.

Juhul kui te olete vahepeal koopas elanud, siis võtke teadmiseks, et Gwynethi endised armukesed on muuhulgas Brad Pitt, Ben Affleck ja väidetavalt ka Scott Speedman.

Four Seasonsi hotellis Beverly Hillsis peetud daamide lõunal austati ka Goldie Hawni, Glenn Close´i ja DreamWorksi juhti Laurie MacDonaldit.

Ka Steven Spielberg kasutas juhust, et enese üle nalja visata, kui ta McDonaldile "ikooni" auhinna üle andis. "Laurie ei poe kellelegi persse … alustades minust omast, mis on neist kõige suurem!"

Glenn Close ütles auhinna vastuvõtmisel, et vaatas sõnaraamatust järgi, mis ikoon on ja leidis, et see on "religioosne puule maalitud pilt". Ja arvutiteadliku tütre abil sai ta teada, et see on ka väike prügikast ekraani nurgas. "Seega võite kujutada ette, kui innustunult ma preemiat vastu võtma ruttasin," naljatas näitlejanna.