Chris Martin (32) pettis abikaasa Gwyneth Paltrow\'d (37) näitlejatar Kate Bosworthiga (26).

Ehkki Chrisi ja Gwynethi esindajad väidavad kui ühest suust, et need süüdistused on «naeruväärsed», räägivad informeeritud allikad, et paari abielu on purunemise äärel olnud juba kuid.
Armuskandaal algas U2 kontserdil New Yorgis, kus Chris ja Kate ennastunustavalt teineteise seltskonda nautisid.
«Üks pealtnägija räägib, et kuna U2 kontserdil oli arvukalt salaagente, kelle ülesandeks oli kaitsta Bill Clintonit, siis ilmselt arvasid Chris ja Kate, et neid ei pane keegi tähele,» kirjutab kõmuleht Star. «Nad isegi ei püüdnud oma tundeid varjata. Kuna VIP-tsoonis tavalisi inimesi eriti ei olnud, arvasid nad, et keegi ei lähe nende peale keelt kandma. Nad tundusid olevat teineteisest sisse võetud. Nad olid käsikäes ja muudkui suudlesid ning Chris silitas Kate'i põske.»
Chrisi ja Gwynethi abieluprobleemidest räägitakse juba mõnda aega. Augustis, kui paar uue maja ostis, tundus, et abielu saab uuesti jalad alla. Paraku purunes see illusioon peagi. «Nad on ristteel ja teavad, et nende abielu ei saa päästa,» räägib üks perekonnatuttav. «Gwyneth peab Chrisi liiga lapsikuks. Chris peab Gwynethit liiga pretensioonikaks.»
Kate'i lähikondlased räägivad, et ta on Chrisi pikka aega jahtinud.
«Kõik Chrisi sõbrad arvavad, et nende vahel on midagi,» räägib teadja. «Suvel sai Gwynethi ego tõelise hoobi, kui Chris teatas, et Kate on tema noorem versioon. Gwyneth teab, et Chris flirdib Coldplay turneedel naistega, aga see «noorema versiooni» teema tegi talle kõvasti haiget.»
Chrisil ja Gwynethil on kaks last, tütar Apple ja poeg Moses. Kate'i ekskallimate hulka kuulub Orlando Bloom.