Paar abiellus 2003. aastal ning neil sündis kaks last. 2004. aastal nägi ilmavalgust tütar Apple ja 2006. aastal poeg Moses, vahendab Fox News. Hiljutises intervjuus Vogue'ile tunnistas Paltrow, et kui pere 2010. aastal Itaalias reisil käis, siis häiris teda pidevalt tunne, et abielu ei ole enam korras.

"Ma ei mäleta, mis nädalapäev see oli, või mis kell, kuid järsku teadsin, et olenemata pikkadest jalutuskäikudest ja käest kinni hoidmisest on mu abielu läbi," meenutab näitleja oma ootamatut mõtet.

"Läks aastaid enne kui need sõnad valjult välja ütlesime. Kätte jõudis lihtsalt nädalavahetus, mil tamm oli piisavalt lõhenenud, et kõdistavale tõele järele anda," tunnistas Paltrow.

Staari sõnul üritas ta end aastaid enne lahutust veenda, et ootamatu mõte abielu lõpust oli vaid mööduv totter idee. "Ometi teadsin kindlalt. See oli mul juba luudesse juurdunud."

"Me ei saanudki kunagi päriselt paariks. Lihtsalt ei sobinud kokku. Suhtes oli alati natuke raske ja pingeline. Sellest olenemata armastame oma lapsi pööraselt."

Näitlejanna sõnul on väga normaalne, kui abielu lahutanud paar ka aastaid hiljem oma endise kallima loomuomadusi armastab. "See aitabki lahutust tööle saada. Armasta kõiki tema suurepäraseid omadusi."