Mida me teeksime ilma Gwyneth Paltrow tarkade õpetussõnadeta? Me ei teaks, kuidas oma vagiinat aurutada, me ei oskaks õigesti haigutada. Ja nüüd õpetab Gwyneth meile, kuidas duši all urineerida. Sest kui te olete siiamaani uirneerimiseks WC-potti kasutanud või duši all püsti seistes urineerinud, olete kõike valesti teinud.

Elustiiliportaali GOOP värskes postituses avab Gwyneth meile „vaagnapõhjalihaste saladusi". Loomulikult on tema vaagnapõhjalihased paremad kui teie omad, sest esiteks teeb ta trenni ja teiseks treenib ta neid seksides. Kui te aga trenni ja seksiga ei tegele, saab vaagnapõhjalihaseid treenida ka duši all urineerides. „Kui te istumise või seismise asemel kükitate, kaasate uirneerimisse oma vaagnapõhjalihased ning need venivad ja pingulduvad iseenesest. Kuna teie kusiti on suunatud otse alla, peate vaid lõdvestuma, ja uriin pääseb vabalt välja. Istudes peaksite te pingutama, et uriini väljutada."

Ja mida teeb Gwyneth peale sellist protseduuri oma dušikabiiniga? Ta vahetab selle välja, sest sinna sisenemine pole enam hügieeniline. Ta võib seda endale lubada!