Vagiinaaurutamise terviseprotseduuri on tuntud sajandeid ja USA luksuslikumates spaades on see teenus saadaval olnud paar aastat, kuid nüüd on ka GWYNETH PALTROW sellest haisu ninna saanud ja ta kuulutab selle hüvesid oma elustiiliportaalis Goop, lubades, et see imeprotseduur vabastab menstruaalkrampidest, tasakaalustab hormoone ja koguni peseb emakat.

«Tikkun on Korea spaade maailmas järgmine tasand, kus kombineeritakse kõrgtehnoloogilist kaugeleulatuvat infrapunakuumust traditsiooniliste Korea saunateraapiatega,» kirjutab Goop. «Kui tahate lebada Himaalaja soolatellistega plaaditud saunas või istuda Hwangto savitoas, pakutakse teile lisaks ka infrapunakuumuse hüvesid. Lisaks saunadele pakutakse pikka massaažimenüüd ja vapustavaid kehakoorimishooldusi. Meie tõstame esile spaa tõelise leivanumbri – Mugwort V-Steami: te istute minitroonile ning lasete infrapuna- ja pujuaurul oma emakat puhastada. See päästab valla energia – see pole lihtsalt auruklistiir – ning see tasakaalustab naiselikke hormoone. Kui olete Los Angeleses, siis te peate seda tegema.»

Niisugune postitus muutus muidugi internetis kohemaid viiruslikuks, mispeale mõned arstid tõusid tagajalgele. «Aur ei ole vagiinale hea,» teatas günekoloog Jen Gunter. «Aromaatne aur ei ole sugugi parem, see võib olla isegi hullem. Igal juhul on see kallim. Aur ei jõua vagiina kaudu emakasse, kui sa just ei kasuta mingit survet, ja SEDA ÄRGE KÜLL MINGIL JUHUL TEHKE! Puju- või koirohuaur, või mis iganes, kui seda aurutada, ei saa mitte kuidagi tasakaalustada hormoone, reguleerida menstruaaltsüklit, ravida depressiooni ja viljatust. Isegi östrogeeniaur ei suudaks seda.»

Nagu näete, on Gwyneth valmis tegema mida iganes, et vabaneda toksiinidest oma kehas. Inimesed, pange pead tööle ja mõelge mingi hull puhastuskuur välja. Raha lihtsalt vedeleb maas!