38aastane näitlejatar tunnistas, et ei suutnud 2006. aastal sündinud Mosesega toime tulla. Ta lisas, et ei mõistnud, miks ta nii tundis, sest kaks aastat varem sündinud tütrega ei olnud selliseid probleeme.

"Ma tundsin end nagu zombi. Ma ei saanud ligi oma südamele, tunnetele. Ma ei suutnud ühenduda. See oli kohutav ja täielik vastand Aprili sünnile," ütles Paltrow ajakirjale Good Housekeeping.

Ta kirjeldab, et pärast tütre sündi oli ta nagu paradiisis ning seetõttu ei suutnud ta uskuda, mis juhtus pärast poja sündi. "Ma arvasin, et kõik see tähendas, et olen halb ema ja kohutav inimene."

Näitleja, kes on abielus Coldplay laulja Chris Martiniga, räägib, et ei suutnud ise aru saada, et tegu on sünnitusjärgse depressiooniga, mis tuleneb hormonaalsetest häiretest ning avaldub 25 protsendil emadest.

"Ma arvasin, et sünnitusjärgne depressioon tähendab, et nutad iga päev ja ei suuda oma lapse eest hoolitseda. Kuid seal on palju erinevaid tahke ja just seepärast peavad naised sellest rääkima."

Paltrow lisas, et see oli väga tüütu aeg. "Ma ei tahtnud, et keegi mu depressioonist teada saaks. "See on nagu häbiasi, mis kurnab ja hirmutab ja sa lihtsalt ei tunne ise-ennast ära."

Paltrow sõnul oli tema abikaasa see, kes aitas tal ära tunda, et midagi on valesti. "Umbes nelja nädala pärast tuli Chris minu juurde ja korrutas, et midagi on valesti. Vastasin, et kõik on hästi. Kuid Chris sai aru ja sealt edasi hakkas probleem hargnema."

Gwyneth teab omast kogemusest, et depressiooni puhul aitab suhtlemine ja soovitab kõikidel paaridel avameelselt rääkida.