Alates eilsest saavad kõik fännid ja toetajad anda oma panuse, et Miss Universumi konkursil oma lemmikkandidaati konkursil edasi aidata. Osalejad, kes koguvad kõige rohkem rahva hääli, pääsevad automaatselt Miss Universumi poolfinaali.

Eestit esindab maailma - või peaks ütlema maailmaruumi - suurimal rahvusvahelisel iludusvõistlusel 23-aastane Natalie Korneitsik. Neiul on juba taskus Miss Estonia esimese printsessi tiitel, samuti kannab ta tänavuse Miss Tallinna krooni. Kuna on teada, et konkursi žürii peab väga oluliseks, kuidas suhtutakse kandidaatidesse nende kodumaal, siis nüüd on käes see aeg, kus Eesti saab oma kaunitarist esindajale toetava õla alla panna.

Miss Universumi suurejooneline finaalvõistlus eiab aset 19. detsembril Las Vegases. Konkurssi korraldavad telekanal NBC ning Ameerika ärimagnaat Donald Trump. Iludusvõistlust peetakse tänavu juba 63. korda. Kokku osaleb sel aastal konkursil rekordarv riike - 100.

Universumi esikaunitari valmise ülekannet jälgib teleri vahel ennustuste kohaselt ligi miljard inimest ning saade tõlgitakse 190sse keelde.

Hea lugeja! Natalie Korneitsikule saad toetust avaldada, andes oma hääle SIIN.

Hääletada saab kuni kümme korda päevas ühe e-posti aadressi kohta. 

Hääletus on avatud 18. detsembrini!