37-aastane Blake Fielder-Civil on varasemalt tunnistanud, et just tema oli see, kes tutvustas Amyle heroiini. Nüüd nõuab ta kohtus aga suurt osa naise varandusest ja lisaks sellele veel igakuist "taskuraha". Amy perekond on marus: "Ta ei vääri mitte midagi."

Kui Amy suri 2011. aastal alkoholimürgitusse, ei jätnud ta endast maha testamenti, ja kogu tema varandus läks tema vanemate vahel jagamisele. Blake'i advokaadid väidavad aga nüüd, et mehel on õigus oma osa nõuda, sest nad elasid siiski kuus aastat koos sel ajal, kui Amy karjäär oli haripunktis.

Perele lähedalseisev allikas ütleb, et mees kulutas juba Amy'ga koos olles väga palju naise raha ja ta ei väärigi sentigi enamat.

Fielder-Civil ja Winehouse abiellusid 2007. aastal ja olid kaks aastat abielus. 2013. aastal antud intervjuus ütles Blake, et kahetseb seda, et Amy'le heroiini tutvustas. "Ma olin seda proovinud umbes kolm või neli korda. Olime Londonis ühes hotellis ja mul oli heroiini. Ma suitsetasin seda ja ta küsis, kas võib ka proovida. Lõpuks ta prooviski. Me tarbisime heroiini kord nädalas, umbes kaks-kolm nädalat, seejärel tegime seda kaks korda nädalas. Me suitsetasime seda, Amy ei süstinud kunagi," rääkis mees.