Ben Affleck ja Jennifer Garner

29. juunil hakkasid levima kuuldused, et 42-aastane Ben Affleck pettis oma abikaasat Jennifer Garnerit (43) lapsehoidja Christine Ouzounianiga (28). Affleck eitab kategooriliselt suhtekõlakaid, kuid õnnetuseks on ta koos lapsehoidjaga kahtlases situatsioonis pildile jäädvustatud, mis üldsegi ta sõnu ei toeta. Mis tegelikult juhtus, ei pruugi me kunagi teada saada, kuid lapsehoidja ei tagane ning lahku abielupaar tänavu ikkagi läks...

Sienna Miller ja Jude Law

10 aastat tagasi korraks abielus olnud näitlejad Jude Law (nüüd 42) ja Sienna Miller (33) said paarina kuulsaks eelkõige seetõttu, et Law pettis naist lapsehoidjaga, kes tegeles tema eelmisest suhtest pärineva kolme lapsega. Lapsehoidja juhtus paraku olema kuulsusejanuline ning lobises kõik kõmumeediale välja ning Jude'il oli kõvasti vabandamist: tuli eksnaisele seletada ja kuidagi Milleri halastus ära teenida. Paraku viimane ei õnnestunud ning paar lahutas.

Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver

Kuigi Arnoldi abieluväline suhe polnud lapsehoidjaga, siis majapidamise kategooriasse läks temagi salasuhe: nimelt magatas märulistaar ja tulevane kuberner omaenda kodu seinte vahel teenijanna Mildred Patty Baenat. Suhtest sündis ka poeg Joseph (nüüd 18-aastane), kelle mees alles 2011 aastal omaks võttis ning sellega ka oma abikaasa Maria Shriveri kaotas, kellega viimased 25 aastat abielus oli.

Ethan Hawke enda ja Uma Thurmani lastega

Ethan Hawke’i ja Uma Thurmani abielu lõppes aastal 2003, kui mees hakkas "sebima" nende kahe võsukese lapsehoidjaga. Lahutus jõustus 2005 ning kolm aastat hiljem kosis Hawke naiseks hoopis sellesama lapsehoidja. Hawke küll väidab, et tema ja nüüdseks Ryan Hawke'i nime kandva abikaasa tutvumise ja lahutuse lugu pole sugugi nii üheülbaline: tutvus oli tekkinud läbi kirjastusagendi ning kuigi naine ühtede filmivõtete ajal nende lapsi hoidis, siis olevat lahutus tulnud siiski mitmel muulgi põhjusel.

Robin Williams ja Marsha Garces

Kadunud Robin Williams oli samuti üks neist, kes leidis õnne oma naise nina alt: ta lahutas oma esimesest naisest Valerie Velardist aastal 1988 ning juba aasta hiljem abiellus oma poja hoidja Marsha Garcesiga, kes sünnitas mehele tütre Zelda. Garces jäi Williamsi viimaseks naiseks, kuid päris surmani ei pidanud seegi vastu - paar lahutas aastal 2010.

Rob Lowe ja Sheryl Berkoff

Rob Lowe'd on tema suhete pärast kimbutanud mitmed skandaalid ning kohtuasjadki. Näitleja kaebas kohtusse oma laste endise hoidja Jessica Gibsoni, väites, et viimane pressib temalt ja ta naiselt raha välja. Veidi hiljem lajatas Gibson vastu omapoolse kohtuasjaga, süüdistades Lowe'd seksuaalses ahistamises. Rob on sarnase süüdistusega läinud teisegi lapsehoidja ning samuti nende pere koka vastu. Kõik kohtuasjad on lõpuks lõppenud pooltevaheliste kokkulepetega, seega tõde jääbki õhku rippuma. Eks staarid meelita ikka "kullaotsijaid" ligi, kuid on's nad ise ikka puhtad poisid?

*Allikas: HollywoodLife