Koit Toome valetas ürituse «Tõrva loits» korraldajatele, et ei saa esinema tulla, kuna tal on palavik. Vähe sellest! Pärast Kroonikas ilmunud uudist, et Koit esines Tõrva asemel hoopis Märjamaal, tegi laulja Õhtulehe esiküljel avalduse, et nii see polnud. Ka see oli sulaselge vale!

Koidu (30) esinemine «Tõrva loitsul» oli planeeritud peo tõmbenumbriks. Kui lembelauliku fännid ja ürituse korraldajad tema haigestumisest kuulsid, oli nende pettumus suur.
Kuna tegu oli aga force majeure ehk vääramatu jõuga, siis oleks võinud kontserdi ärajäämisega leppida, Koidule isegi kaasa tunda ning talle head paranemist soovida...
Paraku vedas Koit tõrvalasi ninapidi. Ta laulis samal õhtul hoopis Märjamaa rahvamajas kohaliku ettevõtja sünnipäeval.
 
Rahvamaja juhataja valetas Koidu kaitseks
Pärast Kroonikas avaldatud uudist Koidu kahepalgelisest käitumisest trükkis Õhtuleht ära loo, milles Koit kurtis, et teda on laimatud. Laulja väitis, et tema Märjamaal ei esinenud. Koidu sõnu kinnitas Märjamaa rahvamaja juhataja Merle Voolaid. Merle ütles, et sünnipäeval tehti Koit Toomet järele ja et sellest olevatki ekslik info levima hakanud. Võib arvata, et Voolaid oleks Õhtulehele tõtt rääkinud, kui ta oleks teadnud, et Toome ta «tanki paneb»...
Läinud neljapäeval tunnistas Koit uudistesaates «Reporter», et ta tõepoolest esines Märjamaal. Mehe sõnul ei jõudnud ta Tõrvasse inimliku eksituse tõttu. Koidu ülestunnistus ajendas ka Voolaidi «tõehetkele».
«Ma tunnistan, et valetasin ja see oli väga inetu tegu,» sõnab Voolaid. «Ma ise ei viibinud sel ajal Märjamaal, aga kuulsin sünnipäevalistelt, et Koit kavatseb eitada, et ta tol õhtul seal esines, ja tahtsin teda aidata. Keegi ei käskinud mul seda teha. Ma tean, et tegin valesti, ja väga kahetsen seda, aga tahtsin ainult Koitu aidata. Ta on nii kena inimene.»
Küsimusele, miks Koit Õhtulehele valetas ja Kroonikat sopaga pildumises süüdistas, mees selget vastust ei anna.
«Õhtuleht helistas mulle ja ma ütlesin, et ma ei kommenteeri. Põhimõtteliselt ütlesin vist mingisuguse ühe lause ja sellest tehti mingi lugu kokku,» seletab Koit. Ometi ehivad Õhtulehe külgi Koidu tsitaadid: «Mina pean sellega elama, et iga nädal minu kohta kuskil mingit soppa kirjutatakse... Noh, õnneks vähemalt minu tuttavad ei võta seda tõsiselt. Tänapäeval on see kurb asi, et igaüks võib saata ükskõik mis vihje ja kohe trükitakse ära.»
On ka varem vassinud
Tõrva-Märjamaa intsident pole sugugi ainuke, milles Koit on oma kahepalgelisust näidanud. Eelmise aasta septembris ameles laulja Põlva ööklubis Life seksika koolitüdruku Kaisa Underitsiga. Kui Kroonika temalt seal toimunu kohta kommentaari palus, eitas noormees juhtunut. Koit ei teadnud sel hetkel, et tema ja Kaisa kirglikust klubiõhtust on tehtud fotoseeria. Pärast selle avaldamist tunnistas Koit, et tal oli tõepoolest Põlvas üheöösuhe.
Neli aastat tagasi langes Koidu võrku tõsielusarjast «Baar» tuntuks saanud Liis Härma. Lauljast ilmselgelt sisse võetud neiu rääkis ühistest kohtingutest ühes intervjuus. Kui aga Koidult nende suhte kohta küsiti, ütles ta, et midagi pole toimunud, ja lõpetas päevapealt Liisiga suhtlemise.
Liisil aga ei jäänud muud üle kui tunnistada, et see oli talle järjekordne õppetund elult. «Elan ka selle üle ja kui Koit ütleb, et midagi pole olnud, siis pole olnud,» oli Liis leplik.v
Koit Toome ülestunnistust Kanal 2 "Reporteris" vaata SIIT!
 Kuidas suhtud sina Koit Toome käitumisse? Avalda arvamust SIIN