"Pealtnägijale" antud intervjuus tõi Linna välja, et õppis tegelikult hoopis õpetajaks: "Ma olin õppinud õpetajaks – joonistamine, käsitöö, tööõpetus, kokandus. Ja oli oht, et saadetakse maale."

Ta tunnistas, et ei olnud maale kolimisest üldse huvitatud, mistõttu otsis võimalusi sellest pääsemiseks: "Aga minu vanem poiss oli väike ja ma vabandasin sellega, et mul on laps nii väike, mina maale minna ei taha."

Õnneks oli Linnal tuttav, kes pakkus talle tööd Eesti Televisioonis, kuhu ta seni jäänud on: "Ja siis tuli keegi perekonnatuttav, oli selline mees "Aktuaalses kaameras" nagu Lembit Karri, kes ütles, aga et las Reet tuleb televisiooni ja niimoodi ma tutvuse kaudu sinna sattusin."

Esmalt sai Linna tööd muusikasaadete ja Telefilmi assistendina, kus tuli režissööri käsu peale õigeid nuppe vajutada, edasi juba muusikasaadete toimetajana.

Vahur Kersna kirjeldas "Pealtnägijale" Linnat kui kristallvaasi, mis alati olemas on olnud: "Reet on olnud Eesti inimeste elutubades, televiisoris 50 aastat. Ta on nagu üks osa mööblist. Ta on nagu kristallvaas seal klaasi taga. Ma ei mäleta, millal ma teda esimest korda nägin ja mis kontekstis, aga mul on selline tunne, et ta on kogu aeg olemas olnud. Ja selline tunne on ka, et ta jääbki. Ta on igavene."