Eesti seltskonnamaastikul on sündinud uus karismaatiline paar – teineteise on leidnud Eesti jõukaima valla, Viimsi valla tuntud vanem Haldo Oravas (52) ja uudistemagasini «Reporter» toimetaja Eda-Liis Kann (34).

Veel juunis, mil suurem seltskond Eesti kultuuriinimesi Jerevaniga tutvuma lennutati, nautisid nii Eda-Liis kui ka Haldo reisi endiste kaasadega – Eda-Liis oma operaatorist elukaaslase ja Haldo abikaasa Viljaga.
«Nii see on, et olen enda kõrvale leidnud uue kalli inimese,» kinnitab Eda-Liis. «Mu elus on uus suur armastus.»
Ka Haldo ei varja, et neid seob Eda-Liisiga enamat kui sõprus. «Lähem tutvus algas aprilli lõpul Petlemmas, pühal maal, kus olime mõlemad seoses tööga,» seletab Oravas. «Eda- Liisi võlu on tema tohutu empaatiavõime teda ümbritsevate inimeste suhtes ning väga hea huumorimeel. Pärast seda reisi oleme üha tihedamalt suhelnud,  sellest saladust tegemata.»
Täna on kõik osapooled uue olukorraga kursis, vassimisele ning varjamaisele Oravas ja Kann uut suhet ei ehita. «Minul on 19aastane poeg ja Edal kaks väikest tütart. Usun, et saan kõigi kolmega tulevikus hästi läbi,» räägib Haldo.
Täna «Reporteris» lugusid tegev Eda-Liis on Tallinna töö- ja argiellu tagasi sukeldunud alles hiljuti. Naine elas viis aastat Matsalu Looduskaitsealal, kasvatas loomi ja kaht pisitütart.