Delfi on läbi kolme aasta toetanud Kätlinit ja lugejad on olnud halvatud tüdrukule tänu julgustavatele kirjadele ja annetustele suureks toeks. Aastal 2009 leidis Kätlin Delfi kaudu endale kirjasõbrad. Kuna Kätlini elu on viimastel kuudel läinud iseäranis raskeks, võttis ta sel korral meiega ise ühendust.

Kätlin räägib, et 22.oktoobril suri tema isa ja kuu aega hiljem kaotas ema töö."Ega mul endalgi enam kiita pole. Neer ei taha töötada ja jalgades on tursed. Rõõmu pole ja ma ei oska seda enam kuskilt ammutada."

Kätlini ema Leila Pillai ütleb, et söögiraha veab neil selle kuu lõpuni välja. "Mis edasi saab, seda ma ei tea, sest tööd mul enam pole. Mul on kõigile Tartu inimestele palve - ma otsin müüjana tööd ja oleksin väga tänulik, kui mulle antaks võimalus. Äärmisel juhul võiksin töötada ka kuskil kontoris koristajana."

Eelmisest töökohast Leila Pillai koondati. Ta elab üürikorteris ja ei tea, kuidas oma eluga edasi minna.

"Delfi on mind alati aidanud. Ehk leidub teie lugejate kaudu inimesi, kes saaksid mind tööga aidata?" ohkab Leila Pillai, kes ootab tööpakkumisi e-mailile leila.pillai@mail.ee

Kellel on soovi Kätlinit ja ta ema rahaliselt aidata, siis annetusi saab teha kontole: 10010645309010, Kätlin Pillai.

Delfi kirjutas Kätlinist esimest korda kolm aastat tagasi. Tema loo leiad SIIT.