“Lähen tõepoolest septembris jälle tagasi USA-sse ja mängin veel kolm kuud “Grease’is”, ütles Võsa Eesti Päevalehele. “Muusikali produtsendid soovisid, et ma pikemaltki teeks, aga ütlesin ära. Lihtsalt igal õhtul ühe ja sama asja laulmine väsitab lõpuks ära.”

Hanna-Liina Võsa on seni USA-s ja Kanadas mänginud “Grease’i” juba üle 300 korra. “Viimased etendused andsime Torontos ja see oli muidugi eriline elamus — Torontos on ju väga palju eestlasi, igal etendusel oli neid vähemalt paarkümmend,” rääkis Võsa. “Mul on Torontos ka palju emapoolseid sugulasi, kohtumine nendega oli eriti emotsionaalne.”

Võsa sõnul on väga tõenäoline, et ta sügisel USA-sse naastes New Yorki mõne uue muusikalirolli konkursile läheb. “Ma ei ole väsinud laulmisest, aga tahan uut etendust,” kinnitas ta. “USA elu ja pidev ringisõitmine muutus küll vahepeal tüütavaks, aga vahepeal oli väga tore. Eriti hea meel on mul loomulikult kogemuste ja 2-3 uue sealse sõbranna üle, nad on mu trupikaaslased, kellega olime sõna otseses mõttes ööd-päevad ninapidi koos.”

Kõige väsitavam oli Võsa kinnitusel lendamine. “Pidev istumine, ootamine ja asjade tassimine,” ohkas ta.

Kuuajase Eestis oleku ajal loodab Võsa eelkõige puhata ja suveetendusi vaadata. “Uurisin juba USA-s olles internetist siinsete suvelavastuste kohta, kindlasti tahan näha “Cabaret’d”, ütles ta.

Neljapäeva õhtul annab Hanna-Liina Võsa kontserdi Viimsi Püha Jaakobi kiriku ehituse toetamiseks. Kontsert algab SPA Viimsi Tervis restorani saalis kell 20 ja saali pääseb vabatahtliku annetuse alusel.