"Ühe üüratu osa sellest kirjade portsust moodustavad muidugi koolituuri jooksul laekunud kirjad, väikeste fännide ovatsioonilised hõiked, millist kooli sel päeval külastasin ja mis tundega nad peale kohtumist koju läksid," kirjutab Hannah
blogis.

Miks Hannah kirju arhiveerib? "Mõnes mõttes on see väike statistiline huvi, kuid samas ka põhimõtteline kontaktide kokkukogumine ning kirjavahetuse hoidmine. Omamoodi põnev on ju teada saada, mitu protsenti kirjasaatjatest on naissoost, mitu protsenti on alla või üle 20 eluaasta ning mitu protsenti kirju on tulnud Birminghamist või Saaremaalt?"

"Lahe on jälgida kui palju inimesi on lisaks kodulehele lähenenud mulle ka Facebook‘i kaudu, ehk siis samade kontaktide leidmine mitmest keskkonnast.Tegin endale tabeli, kuhu kirjutasin kontakti kuupäeva, inimese nime, e-maili aadressi, asukoha ning sõnumi sisu."

"Muide, sõnumi sisude liigitamine on omamoodi põnev – on üsna suur hulk inimesi, kes soovivad jagada oma emotsioone teemal, kuidas lugu „Kui Hing On Üks“ muutis imeliseks nende pulmapäeva. On hulk kirju, kus palutakse laulude noote ja sõnu, on kirjad, mis kannustavad ja julgustavad ning toetavad, on kirjad, mis ütlevad, et ikkagi Ballaadid 1 oli kõige parem plaat minu loomingus… Nimekiri on lõputu. Ja siis on kirjad, millest on kasvanud midagi suuremat..." lõpetab Hannah on blogi väga salapäraselt.