Lauljatar HANNAH (26) on Inglismaal endale nime tegemas.

12. mail Eestis oma 26. sünnipäeva pidanud lauljatar andis vaid nädal enne Londonis oma esimese kontserdi džentelmenide klubis Club Landstone, kuhu oli kutsutud Briti press. Kohal olid inimesed nii ajakirjadest, ajalehtedest, raadiojaamadest kui ka televisioonist.
«See kinnine kontsert oli mõeldud minu muusikaturule tulekuks. Kohal oli saja kahekümne meediainimese ringis,» räägib Hannah rõõmsalt. Teiste hulgas oli platsis ka Inglismaa üks kuulsamaid seltskonnaajakirju OK! Loomulikult oli Hannahit toetamas ka tema ärimehest abikaasa ANDER ILD (31) ja teisi eestlastest sõpru.
Club Landstone, kus Hannah end klaveril saatis, oli äsja soetanud uue Blüthner tiibklaveri, millel mängimine oli muusikule selge nauding.
«Meil on selle firmaga juba aastatepikkune koostöö. Nad olid minu kontserdist vaimustuses ja lubasid edaspidi, ükskõik, kus ma ka ei esine, klaveri kohale tuua.»
Hannahi äsjailmunud singel «You are» tuli Inglismaal äsja välja, aprillis tehti loole ka video. Plaat on valminud produtsent Grammy võitja James McMillani käe all, kes on teinud koostööd sellise tähega nagu Whitney Huston ja Kelly Clarkson.