Kuigi Hannahi (27) arvates on eurooplased riietumises suhteliselt tagasihoidlikud, siis Londoni elanikud saavad temalt siiski suisa vastupidised punktid, kirjutab

“Väga mõnus on vaatada, kuidas Londoni inimesed ennast õhtul välja minnes üles löövad — see on kindlasti midagi sellist, mida on meil kõigil vaja õppida — tagasihoidlikkus seal maal ei müü,” muljetab lauljatar.

Suve lõpust saati Londonis karjääri edendades — elades on Eesti lauljatar ka ise oma trendika lookiga sealsele seltskonnapressile silma jäänud.

Hannahi lemmikbränd on aastaid olnud Roberto Cavalli kollektsioonide suur austaja.

“Vahel tundub, et tema disainitud riided on justkui mulle loodud — seega, kõik siiani ostetud Cavalli riided on mu lemmikud. Ilma Dolce või Fendi kingadeta ei kujutaks ka Londoni seltsielu ette.”

Hannah lisab, et sama võiks öelda ülimugavate Rock’n Republic teksade kohta. “Prantsusmaal ei möödu ühtki korda, mil ma ei külastaks armsat pisikest valgete pluuside poodi nimega Anne Fontaine, kust alati ka ühe pluusi võrra rikkamana lahkun.”

Kosmeetikatoodetest olen juba aastaid kasutanud Dior’i dekoratiivkosmeetikat, sest see püsib kaua ja veatult peal ning on ka lavameigi puhul ideaalne.

Londoni kauplustest soovitab Hannah külastada kuulsat Harrods`i kaubamaja.

“See on nagunii Londoni vaatamisväärsuseks muutunud ning sealt saab lisaks poodlemiselamusele ka kõik vajaliku kätte.”