Läinud sügisel pärjati Kasside Turvakodu Eesti Loomakaitse Seltsi poolt Aasta Loomasõbralikuma teo tiitliga, kirjutab ajakiri Pulss.

"Minu maailma ei mahu, kuidas inimesed jätavad oma lemmikud sügisel suvilasse või hülgavad nad kolimise tõttu. Samas on mul hea meel, et inimesed ulatavad oma abikäe ja nii paljud loomad on omale kodu leidnud," rääkis Hannah.

Ta tutvustas ka Kasside Turvakodu: "See on üks väheseid non-kill varjupaiku Eestis, kus ei hukata mitte ühtegi looma. Aasta jooksul on uue kodu leidnud pea 700 kassi ja kassipoega. Mõned kassid on aastaid oma kodu oodanud, näiteks suvel kojuläinud Villu ootas oma päriskodu 6,5 aastat! "Turvakodu hoolitseb iga oma hoolealuse eest just nii kaua kuni õige kodu ja kass kokku saavad."

Hannahi Nõmme majja on viimase aasta jooksul leidnud tee kaks hiirekuningat, kes pärinevad just Kasside Turvakodust - ükssilmast triibik Silver ja must-valge seltskondliku hingega L’Amour. Kokku on Hannahil neli kiisut - 13aastane lumivalge pikakarvaline Stimpy jõudis seitse aastat tagasi temani varjupaigast ja lumivalge 2aaastane Tipa kannatas enne Hannah’i juurde jõudmist Mustamäe loomapiinajatest poisikeste käes. Kuigi Hannahil on kodus ka kaks Akita tõugu koera, on ta siiski enda sõnul kassihingega.