Soovib Krossile kõrget lendu

Muusik ütleb Publikule, et tark inimene ei istu käed rüpes ega oota, et otsused tema eest ära tehakse, et elu tema eest ära elatakse. "Tark inimene lööb käed külge, annab oma panuse, usub ja loodab asjade paremaks muutmisesse ning läheb valima."

"Motivatsioon minna hääletama peaks tulema igaühe enese seest. Soov näha toimivat tulevikku, soov näha muutusi. Niipalju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid arvamusi, mina väljendan antud hetkel oma arvamust ja leian, et asjad peavad muutuma. Ja asjade võimalik muutus mind motiveeribki."

Hannah ütleb, et annab oma hääle 20.oktoobril IRL’ile ja toetab nende linnapea kandidaati Eerik Niiles-Krossi. "Tunnen Eerikut ja tema abikaasat Mary't ka isiklikult, olen kursis nende mõttemaailma suuruse -ja ideedega ning soovin Eerikule kõrget lendu ning edu!"

Savisaare üritusi on piinlik vaadata

"Positiivses mõttes on mind kõige enam köitnud Krossi kampaania. Nimetage neid poisikeste tempudeks või milleks iganes, aga Krossi kampaania taga on tõsine sõnum, rumal on see, kes ridade vahelt lugeda ei oska. Kahjuks on meie mugavas ühiskonnas suhteliselt keeruline inimest raputada ning minu arvates on Kross sellega hakkama saanud, väga õieti käitunud ja kahtlemata on tema kampaania üle pika aja üks uudsemaid ja huvitavamaid."

Hannah ütleb, et Krossi julgus kiskuda avalikkuse ette valupunktid, keerutama ja ilustamata, on lugupidamist väärt.

Negatiivses mõttes ei saa Hannah jätta mainimata Edgar Savisaart. "Tema avamispidusid, maksumaksja raha massilist mahalaristamist, otse näkku valetamist, manipuleerimist ja muid masendavaid üritusi on ausalt öeldes ikka väga piinlik vaadata."

Hannah ütleb, et valimiste eel on igaühel lubadused. Osad neist saavad täidetud, osad ilmselt lubadusteks jäävadki. "Palgad ja pensionid, lasteaiajärjekorrad, korras teed – on asju, mis mind hetkel puudutavad või siis ei puuduta, aga kõige enam soovin ma näha oma kodulinna juhtimises terve mõistuse -ja laia silmaringiga intelligentseid inimesi. See on minu arvamus ja minu valik – minna valima."