Kunagise superstaari Jason Donovaniga Inglismaal tuuri lõpetanud lauljatar HANNAH ILD (27) usub, et tema uus album, mis sünnib Londonis, tõukab ta jälle sammukese läbimurdele lähemale!

Hannahi sõnul võttis Briti publik ta koos Austraalia tähe Jason Donovaniga kenasti vastu. Tuur algas novembri lõpus Rhylis ja lõppes 19. detsembril Londonis.
«Kolm nädalat teel olla on muidugi kurnav,» pajatab Hannah. «Tuur algas Walesis, jätkus Šotimaal ja Inglismaal. Kõik väiksemad kohad on ka läbi käidud. Saareriigi maapiirkonnad on väga ilusad ja maalilised!»
Läbimurre kui selline on proua Ildi jaoks aga suhteline mõiste. Esimese või teise plaadiga murret saavutada on lauljatari arvates väga raske, eriti kui puudub leping suure plaadifirmaga. Esialgu töötab ta firmaga Snowdog Records, mille omanikeringi kuulub ka abikaasa Ander Ild (33).
«Ka leping suure plaadifirmaga ei ole veel edu pant ega garantii. See plaat, mida praegu lindistan, on kindlasti samm läbimurdele lähemale. Ma olen ka kõikide nende lugude autor,» pajatab Hannah, kes on suutnud end murda ka Inglise seltskonnaajakirja Hello! veergudele!