"Maailma nägemine ja silmaringi avardamine on igale inimesele väga oluline.
Näha, kuidas käivad asjad mujal, saada kogemusi, tunnetada konkurentsi, et pingutada rohkem, et omandada teadmisi, mida hiljem kodus edukalt ära kasutada. Ja loomulikult sallimine, viisakus, rõõmsameelsus…. Mida ikka välismaal väga palju kohtab – juba ainuüksi sellepärast tuleks minna ja käia –, et ise paremaks inimeseks muutuda," rääkis Hannah.

Üheks suureks erinevuseks kahe riigi vahel peab ta liikluskultuuri. "Kui räägitakse, et Londonis on ummikud, siis mina väidan vastupidist. Londonis on autojuhid niivõrd hoolivad ja arvestavad, et ummikuid ei teki.
Seevastu Eestis…. Meil on ikka veel pikk maa selle hoolimise ja arvestamseni. Sallimatus ja enesekesksus on see, mis meie liiklust iseloomustab," tõdes laulja.

Miskit on siiski ka head: "Loomulikult tunnen ennast läbi ja lõhki eestlasena ning seda ei muuda küll mitte miski. Ma armastan seda maad, meil on nii palju pakkuda, mida loodan, et järjest oskuslikumalt oskame ära kasutada. Tõelist kokkuhoiutunnet olen kogenud laulupidudel ning seda on raske kirjeldada või mõnele välismaalasele edasi anda. See on üks hea tunne."