Võrno eelmise nädala saates eetris olnud intervjuu MMS-i propageerija Janika Veskiga on tõeline sotsiaalmeedia hitt, video on Facebookis saanud juba üle 100 000 vaatamise.

Nüüd otsustas Võrno ise ka "imeravimi" ära proovida ja kirjutab sellest oma blogis. "MMS-i proovisin ma küll ära ja elan. Ütleksin isegi, et tunnen end justkui palju paremini. Mine tea, see võib olla ka lihtsalt õnnetunne, et olen kõigi seda mitte oodanud ja soovinud inimeste kiuste, oma saatega eetris ning saan teha seda mida ma tahan," tunnistas Hannes.

"Tallinna Televisioon ei tee mulle mingeid ettekirjutusi, “soovitusi” või tingimuslikke ootusi. Meil on väga väärikas ja pooli aktsepteeriv koostööleping ning vähemalt mina kogu hingest soovin, et see jätkuks veel pikalt," kinnitab ta.

MMS-i ehk kloordioksiidi sisaldava lahuse tarvitamine on teatud ringkondades üsna populaaseks muutunud ja teenib selle levitajatele kena kasumit. Arstid ja teadlased soovitavad mürgisest vedelikust eemale hoida, puuduvad tõendid, et nendel tegelik tervistav toime oleks.

Edasimüüjad ja rohu toimesse uskujad väidavad, et kloordioksiidi manustamine ja määrimine aitab kõikide haiguste ja vaevuste vastu.

"MMS toodete kasutaminse ravi eesmärgil tuleb kohe lõpetada. Kui MMS kasutamise tagajärjel on tekkinud kõrvaltoimed (halb enesetunne, oksendamine, kõhulahtisus), pöörduge palun kohe arsti poole ja rääkige neist. MMS ei ravi haigusi. Tervisemuredega pöörduge arsti poole, kes leiab sobiva lahenduse. Tõsiste haiguste õigel ajal ravimata jätmine on samavõrra ohtlik kui teadmata toimega või mürgiste ainete manustamine," seisab kirjas ravimiameti kodulehel.