"Loomulikult see tekitab kriisimeeleolu kellel iganes, kui suure ja kuidas iganes sellest välja tulla. Aga ma ütlen, et kui keegi sellepärast muret tunneb, siis aitäh kaasa tundmast, teinekord helistage ja küsige, kuidas ma saan aidata," rääkis Võrno.

Hannes Võrno läks kauaaegsest elukaaslasest, moelooja Häli Veskarust lahku möödunud kevadel ning mitmed inimesed on täheldanud, et just pärast seda muutusid tuntud telemehe väljaütlemised ka sotsiaalmeedias üsna kriitiliseks. Võrno arvates on aga üsna kurb, kui kellegile selline mulje on jäänud: "Võib-olla see tuleneb äkki mingite tekstide sõnastusest või liiga julgest väljaütlsemisest või millestki seesugusest," arvas ta.

Võrno kinnitas, et kuigi ta on avaldanud mitmeid pagulasteteemalisi postitusi ning kritiseerinud ka "Tujurikkuja" lõpulaulu "Ei ole üksi üksi maa", pole kindlasti tegemist vimmaga. "Ja see ei ole kuidagi tunne, et ma olen reedetud. Aga ma tajun praegusel hetkel Eesti ühiskonnas, Eesti kogukonnas, oma lähikonnas, oma sõpruskonnas, oma tutvuskonnas väga palju sellist mentaliteeti, et inimesed kardavad reedetud, petetud, tüssatud või kuidagi allalastud saada. Kelle iganes poolt," selgitas Võrno, kelle hinnangul on inimestel alateadlik hirm ja häbi käituda ausalt ning otsekoheselt.

"Tujurikkuja" skandaalse loo puhul tõdes Võrno, et kui tegemist oleks olnud "Kreisiraadio" sketšiga, oleks tema, Peeter Oja ja Tarmo Leinatamm kolmekesi võtnud vastutuse, seisnud kaamerate ees ja rääkinud. "Mind häiris "Tujurikkuja" puhul see, et kuhu kadus Ott Sepp, miks ta Märdi üksi jättis. Et miks lõppes "Tujurikkuja" suure hurraaga, kõik tegid endast grupipildi ja näitasid ennast, aga siis kui hakkas ühiskonnas küsimus ja arutelu tekkima, ma ei räägi sellest laulu sõnadest, ma räägin sellest, et meeskonda ei olnud näha," arvas Võrno.

Võrno arvates lükati Avandi lihtsalt tanki: "Me eestlastena käitumegi niimoodi nagu "Tujurikkuja" meeskond käitus Märt Avandiga ja me ei tohiks seda teha," oli mees nördinud.