Tallinki suuromanik Ain Hanschmidt (48) püüab äri sujumise nimel ikka ühendada golfi ja läbirääkimised. Kuigi viimati, kui oli vaja kokku ajada suurem summa hotelli ehitamiseks Riiga, oli hotell tegelikult juba valmimas.

Läbirääkimised Saksa päritolu DnB Nord Pangaga kulgesid väga pingeliselt. Kuigi pank on esindatud nii Lätis kui ka Eestis, tuli vestelda ikkagi ka peakontoriga.
«Need olid väga keerulised ja sakslased olid väga punktuaalsed,» pajatab Hanschmidt. «Kutsusin neid ikka Riiga ja Tallinna, kuid ei suutnud viia läbirääkimisi etiketivabamasse vormi.»
Lõpuks, kui hotell hakkas juba valmima, sai Ain pankuriga kokku. Selgus, et neil on rootslastest ühiseid sõpru ja mõlemad on golfifanaatikud! «Tema handicap on 11 ja mul on ka handi-cap 11 millegagi. Nii saime ka kõik golfilöögid läbi arutada,» rääkis Ain uue Tallinki hotelli avamisel Riias.
256 numbritoaga hotelli investeeris Tallinki suuromanik AS Infortar üle 470 miljoni krooni, millest kolmandik läks Riia krundi ostuks.
Veidi raha jäi Ainil üle ka golfiks. «Olen talvel käinud korra Tais mängimas. Golfipall hakkab õieti lendama, kui õhutemperatuur on 20 kraadi juures,» selgitab Ain.