"Hard Rock Laagri masinavärk pole tegelikult hetkekski seisma jäänud ja on hea tõdeda, et praeguste uudiste valguses pole festivali ettevalmistuse tehniline pool liiva jooksnud. Selles osas tundub, et saame varsti jätkata heade uudistega," tõstavad korraldajad Facebookis ootusi.

Sellest olenemata on siiski muudatusi, mida vältida ei saa. "Küll aga on praeguseks täiesti selge, et esinejate nimekiri muutub rangelt kodumaiseks. Parem see praegu välja öelda, et edaspidi liikuda positiivsuse lainel ja olla õnnelik, et sel aasta siiski kohtume! Nii mõnigi varem väljakuulutatud külalisbänd loodab olla platsis aasta pärast, nii et selles osas pole kadunud miskit."

Et festival siiski toimuda saaks, siis peavad korraldajad fännidele meelde tuletama, et endiselt tasub ettevaatlik olla ja tihedaid kokkupuuteid vältida. "Selles mõttes tasub jätkuvalt olla hoolas ja ettevaatlik. Ning ärme käi bussides käepidemeid lakkumas, eksole."

Hard Rock Laager 2020 esinejate nimekiri on hetkel järgmine:

THARAPHITA
HERALD
KANNABINÕID
WOLFREDT
EMPHASIS
THOU SHELL OF DEATH
HUNTA
PÖÖLOY GLÄÄNZ

"Lisa tuleb peatselt, kokku astub kahel laval kahel päeval üles 22 bändi, kõik meie oma kraam," täpsustavad korraldajad.